И през новата учебна година продължава изпълнението на приетата  образователна

...
И през новата учебна година продължава изпълнението на приетата  образователна
Коментари Харесай

Ето какво предстои през новата учебна година в Пловдив

И през новата образователна година продължава осъществяването на признатата  образователна стратегия, похвалиха се от Община Пловдив. През идната образователна година започват образованието си по метода на Мария Монтесори 10 нови групи във 6 общински детски градини. За първа година в ДГ  "Марица " стартират образованието си две групи, като за задачата 9 педагози и шефът са минали 8-месечно образование за придобиване на нужната подготовка. 
Проектът "Иновативни учебни заведения ", реализиран в партньорство със "Световен учебен конгрес - България ", ще се осъществя към този момент трета поредна година. 
На 25 октомври следва събитие с интернационално присъединяване - майсторски клас "Класната стая на 21 век - умения, нововъведения, технологии ". В три разнообразни модула ще се прегледат разнообразни аспекти на качественото обучение и преподаване в подтекста на условията и провокациите пред обществото през XXI в. Ще се споделят положителни практики от одобрени новаторски учебни заведения.
Програмата за цифровизация, която цели въвеждането на осведомителните и информационни технологии в системата на учебното обучение, към този момент е в ход. До края на годината следва образованието на 174 учители от 13 учебни заведения за използване на "облачните технологии " в просветителния развой.
През тази година Община Пловдив отпусна 200 000 лв. за планиране и създаване на нови детски площадки в общинските детски градини. С тези средства бяха построени и актуализирани 53 площадки в 31 детски градини.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР